vakantie

Rijden onder de zon

Vakantiebestemming

De dagen worden warmer en de avonden worden langer. De temperatuur stijgt en het is weer bijna tijd voor de zomer. Natuurlijk zijn er veel mogelijkheden om in ons eigen land op vakantie te gaan en ook hier kunnen we een aantal dagen de heerlijk warme temperaturen bereiken die we graag willen. Maar voor een echte warme zomervakantie met zon en strand moeten we het toch iets verder gaan opzoeken.

Een van de populaire vakantiebestemmingen is Curaçao en vele Nederlanders gaan hier iedere jaar met plezier op vakantie. De eeuwige zandstranden in combinatie met het warme zeewater bieden een ideaal plaatje van hoe we de zomer het liefste spenderen. Daarnaast zijn er voor de liefhebbers ook een heleboel leuke stadjes en andere omgevingen te vinden om te ontdekken.

Op pad in Curaçao

Alhoewel we gewend zijn om vaak met de fiets op pad te gaan en ons zelfs naar het strand kunnen trappen, is dit niet de meest geschikte optie in Curaçao. Naast het feit dat het eiland misschien iets te groot is om met de fiets op ontdekking te gaan, zijn de warme zomertemperaturen ook niet ideaal om met bepakking en al op de fiets te zitten. Gelukkig is daar ook aan gedacht en zijn er op verschillende locaties auto’s te huur.

Het gebruik van een auto op Curaçao maakt nog veel meer mogelijk dan je kunt bedenken en zorgt voor vele voordelen. De meeste plekken die een auto verhuren kunnen het zo regelen dat de auto al klaarstaat op het vliegveld. Zo kun je heel gemakkelijk je eigen weg bedenken zodra je op het eiland aankomt. Zwaarbepakt met het gehele gezin en meerdere koffers is dan geen probleem, want je kun alles de auto in laden en op z’n gemak naar het hotel rijden.

Tip: Autoverhuur Curacao | Auto Huren Curaçao | Autohuur Ieder Budget

Alle kanten van het eiland

Naast het gemak om alle bagage gemakkelijk mee te nemen, is het ook mooi meegenomen dat je zelf kunt bepalen wanneer je op pad wilt gaan en hoe je hier uiteindelijk terecht komt. Je hoeft niet te wachten op een bus en kan eventueel een nieuwe route eenvoudig zelf bepalen.

Daarnaast kun je heel gemakkelijk in de ochtend de ene kant van het eiland ontdekken om vervolgens in de namiddag of de avond aan de andere kant van het eiland heerlijk te genieten van de avondmaaltijd. De mogelijkheden zijn eindeloos en geven zo iedereen de kans om hun vakantie helemaal in te plannen naar alle wensen.