rondreis amerika

Autorondreis Amerika

De Verenigde Staten is een veelzijdige vakantie bestemming. Een autorondreis is een ander manier van rondreizen en biedt dan ook veel variatie. Deze manier van rondreizen geeft u de kans om op uw eigen tempo een rondreis door Amerika te maken. Tijdens een autorondreis bezoek je de meest unieke en onvergetelijke plekken van Amerika.

U kunt uw autorondreis zowel in Oost Amerika of West Amerika beginnen. Door heel Amerika zijn de wegen prima verzorgd. Een reis die begint in Oost Amerika neemt u mee van het koloniale noord oosten, naar het zonnige Florida. Met daar tussenin genoeg bijzondere ervaringen die u tijdens uw Amerika autorondreis tegen zult komen. Geniet tijdens je autorondreis door de Verenigde Staten bijvoorbeeld ook van de kusten in Oregon, nationale parken van Amerika, zoals het Nationale Park Yellowstone en de ongerepte natuur in Alaska.

Ook West Amerika biedt genoeg mogelijkheden voor een onvergetelijke Amerika autorondreis. Reis bijvoorbeeld van Seattle of Portland naar de staat California. Een bezoek aan California mag niet ontbreken tijdens een autorondreis door West Amerika.

Voor iedereen is er wel een passende auto rondreis door Amerika. U kunt ook uw perfecte auto rondreis door Amerika  speciaal voor u op maat laten maken. Uw persoonlijke reis wordt vast en zeker een onvergetelijke ervaring.

Reisdocumenten voor Amerika

Als u naar de VS gaat heeft u sinds twee jaar een ESTA nodig. Een ESTA is een officiële reistoestemming om de VS in te kunnen. Op Evisumservice.be kunt u een ESTA aanvragen. De betaling kan eenvoudig en snel met de door u gewenste betalingsmethoden. iDeal, een creditcard, PayPal, KBC en Belfius behoren tot de mogelijkheden.