bloemen

Groepsaccommodatie in Groesbeek, uniek voor grote groepen

Deze groepsaccommodatie staat in de buurt van Nijmegen in het plaatsje Groesbeek. Omringd door een prachtige natuurlijke omgeving kunt u in deze regio heerlijk ontspannen of de fiets pakken en er op uit trekken. Ook is deze regio zit populair onder wandelaars van wegen de vele wandelpaden langs interessante routes.

bloemen

Ontdek de mooiste accommodaties in Groesbeek

Ben je opzoek naar een unieke locatie om een familieweekend te organiseren of een bedrijfsuitje bijvoorbeeld. Dan ben je bij groepsaccommodatie in Groesbeek aan het juiste adres. Dit is een unieke locatie waar je allerlei leuke activiteiten kunnen uitvoeren. Daarnaast kan je heerlijk in een van de vele groepshuisjes die er zijn. Je kan je met grote groepen hier verblijven, we hebben ruimte voor 60 personen maar er is ook een accommodatie voor 120 personen. Voor echt grote bedrijven of families!

Comfortabel en sfeervol in een gezellige woonruimte

Als je de hele dag met je familie feest aan het vieren bent of met je collega’s dan wil je en natuurlijk wel zeker van zijn dat het allemaal sfeervol en gezellig verloopt. Een goede accommodatie daar zeker aan bij, daarnaast zijn er veel activiteiten die echte verbinding met elkaar kunnen creëren. als je kiest voor een vakantiehuis voor grote groepen in Groesbeek dan kan je daarom altijd rekenen op een comfortabele omgeving en een gezellige leefruimte die is voorzien van alle gemakken.

Diverse accommodaties voor een grote of een kleine groep

In de accommodatie hebben we er alles aangedaan om ervoor te zorgen dat je je niet hoeft te vervelen. Zo kan je allerlei activiteiten binnen uitvoeren, zoals Polen en tafelvoetbal spelen. Ook buiten zijn er voldoende activiteiten te beleven zoals Oud-Hollandse spelletjes of wandelen en fietsen in de prachtige natuurlijke omgeving van Groesbeek.