Must-have voor de winter

Must-have voor de winter: de verwarmde jas

Bij Comfort-Producten hebben ze de verwarmde jas. Een jas met een heerlijk verwarmingssysteem erin. De verwarmde jas kan je gebruiken wanneer de koude dagen er zijn. Zo blijf je lekker wat warmer en kan je zonder koud te worden je buiten activiteiten blijven doen. De jas is van soft shell materiaal en is wind en waterdicht. Zo blijft je lichaam lekker warm. Lees hieronder alles over de verwarmde jas.

Verwarmde jas

De verwarmde jas is ideaal voor in de koude winterdagen. Je kan eventueel een dikkere jas over de verwarmde jas dragen, dan creëer je als het ware een extra isolatielaag. Dat komt omdat het dan nog beter geïsoleerd wordt. Er zijn verschillende soorten verwarmde jassen verkrijgbaar, de verwarmde jas met Single Heating en de verwarmde Jas met Dual heating.

Nieuwste model

De verwarmde jas Dual Heating is het nieuwste model en wordt geleverd met twee powerbanks en heeft maar liefst 10 verwarmingszones. De verwarmde jas heeft drie verschillende warmtezones. Er zitten vier warmtezones op de borst/buik, drie bij de schouders  en twee op de onderrug. Hierdoor wordt je lichaam erg fijn verwarmd. De verwarmde jas met single heating, dus vijf verwarmingszones heeft twee verwarmingszones aan de voorzijde en drie aan de achterzijde.

Keuze uit de gewenste maat

Je hebt de keuze uit de maten XS tot en met XXXL. Zo heb je altijd de gewenste maat. Je kan de maat aanhouden die je normaliter ook in je eigen kledij kiest. Als je twijfelt adviseren ze om een maatje groter te nemen.

Powerbanks

De Powerbanks zitten kunnen in een binnenzak van de verwarmde jas. Hier heb je geen last van. De bedieningsknoppen om de verwarmde jas mee aan te doen aan zijn aan de binnenkant van de verwarmde jas geplaatst. Er wordt een 10.000 mAh powerbank meegeleverd met de Single Heating versie, bij de dual heating zitten twee powerbanks meegeleverd. De verwarmde jas heeft drie warmte standen namelijk: High, Medium en Low. Je kan herkennen op welke stand die staat door de kleur die de knop aangeeft. High is rood, Medium blauw en Low is wit. Zo zie je duidelijk als je de verwarmde jas aan staat op welke stand er verwarmd wordt. De verwarmde jas kan wel opwarmen tot 68 graden.

Conclusie

De jas is erg fijn om te gebruiken tijdens de koude winterdagen. Zo blijft de warmte beter hangen omdat de jas goed geïsoleerd is. Door de drie warmtestanden kan je zelf bepalen hoe warm de je verwarmde jas wilt hebben. Van de Powerbanks heb je geen last omdat die fijn opgeborgen zitten. Kijk goed naar welke jij wilt want er zijn verschillende uitvoeringen. Altijd één die bij jou zal passen.