fotosticker

Leuke vakantie gehad? Maak fotostickers van de leukste momenten!

Veel mensen kijken uit naar de vakantie. Heerlijk even relaxen en niets moeten. Veel mensen trekken er tijdens hun vakantie op uit. De een kiest voor dagjes uit. De ander vertrekt voor drie weken naar een camping in Frankrijk of maakt het liefst een rondreis met de auto of camper. Ook het soort vakantie verschilt. De een houdt er van om lekker actief te zijn, de ander het liefst lekker gaat zonnen op het strand. Wat je ook doet tijdens je vakantie, vaak heb je er goede herinneringen aan. Nu je met je smartphone ook foto’s van goede kwaliteit kunt maken, wordt er driftig op los gefotografeerd. Vooral selfies zijn helemaal hot. Veel mensen delen hun foto’s op social media zoals Instagram en Facebook. Foto’s afdrukken gebeurt niet zo vaak meer. Terwijl dat wel leuk is. Naast een fotoboek kun je ook fotostickers maken.

fotosticker

Waarom zijn fotostickers leuk?

Fotostickers zijn leuk omdat je een tastbare herinnering hebt. Dat is bijvoorbeeld ook een reden waarom mensen een fotoboek van hun vakantie maken. Heb je echter niet zo heel veel foto’s, dan is een boek niet echt de moeite waard. Bovendien wordt een boek vaak na verloop van tijd ergens opgeruimd en komt die in de meeste gevallen alleen tevoorschijn bij de jaarlijkse schoonmaak of een verhuizing. Fotostickers kun je juist op allerlei plaatsen opplakken. Zo kun je ook als je inmiddels weer in je dagelijkse ritme zit nagenieten van die leuke momenten tijdens je vakantie.

fotosticker

Fotostickers bestellen: de mogelijkheden

Als je fotostickers wil bestellen, kun je kiezen uit meerdere materialen. In de meeste gevallen voldoen gewone vinylstickers. Maar er zijn ook leuke materialen voor speciale toepassingen. Zo kun je fotostickers van magneetfolie maken. Leuk voor op de koelkast. Je kunt een collage maken van verschillende foto’s of juist van een mooie foto een muursticker maken voor in de huiskamer of gang. Voordat je stickers van je foto’s laat maken kun je ze nog bewerken. Zo kun je teksten of een datum toevoegen. Een andere optie is een mooie rand om je foto’s in een contrasterende kleur. Heb je zelf geen fotobewerkingsprogramma? Niet getreurd. Met deze gratis ontwerpmodule kun je je foto’s bewerken voordat je er fotostickers van laat drukken.